Η Εταιρία

οι εγκαταστασεις

Η εταιρία μας εμφανίζεται για πρώτη φορά στον χώρο των εναλλακτικών δραστηριοτήτων από το 1991 με την σημερινή της όμως μορφή υφίσταται από τις αρχές του 1999. Ασχολείται με μια μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων όπως  πακέτα εναλλακτικού τουρισμού, ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα στην φύση, εταιρικά προγράμματα, οργάνωση εκδηλώσεων, συνέδρια, προωθητικές ενέργειες, ταξίδια κινήτρων,  προγράμματα βιωματικής εκπαίδευσης και πολλά άλλα.

εσωτερικοι χωροι

Η στελέχωση της εταιρίας γίνετε από εξειδικευμένο προσωπικό σε κάθε τομέα ενασχόλησης, πολλά από τα στελέχη μας είναι πρωτεργάτες στον χώρο τους με πολύχρονη εμπειρία είκοσι και πλέον ετών κατέχοντας ταυτόχρονα την ανώτερη βαθμίδα εκπαίδευσης στον τομέα τους.

εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε σε όλες μας τις δραστηριότητες (Rafting , Rappel, Canyoing, Πεζοπορία) είναι ο πλέον ενδεδειγμένος σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές των διεθνών ομοσπονδιών που διέπουν το κάθε άθλημα, η συντήρηση του δε γίνετε επιμελώς σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Χωροι συγκέντρωσης και ενημερωσης

Διαθέτουμε γραφεία στην Αθήνα καθώς και πλήρως εξοπλισμένη βάση πολυδραστηριοτήτων στην Ορεινή Αρκαδία (Λούσιος ποταμός) που στεγάζετε σε τριώροφο κτίριο διακοσίων πενήντα τετραγωνικών.

Τόπος δράσης της εταιρία μας είναι ειδικά επιλεγμένα μέρη σε όλη την Ελλάδα. Κριτήρια επιλογής  για τις τοποθεσίες αυτές είναι η εναρμόνιση των δραστηριοτήτων με το περιβάλλον, η ανάδειξη του φυσικού πλούτου, η αισθητική του χώρου και των καταλυμάτων και τέλος ο πολύ σημαντικός ανθρωπογενής παράγοντας.

Εσωτερικοι χωροι

Έχουμε σταθερή συνεργασία με φορείς όπως Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Πανεπιστήμιο, Πολυτεχνείο,  Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλλήλων Ελλάδος Ο.Τ.Ο.Ε. και διάφορα Τ.Ε.Ι. της χώρας. Με σχολεία, συλλόγους, γυμναστήρια, καθώς και με μεγάλες εταιρείες όπως διαφημιστικές, φαρμακοβιομηχανίες, αυτοκινητοβιομηχανίες, κατασκευαστικές, εταιρίες πληροφορικής και άλλες.

Επίσης έχουμε αναλάβει την υποστήριξη και υλοποίηση δραστηριοτήτων για διάφορες εκπομπές σε τηλεοπτικούς σταθμούς και εταιρίες παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων.